Categoriëen

Matcha Premium (organic)

€15,95
Model: 703027
Er zijn geen product reviews.
Voeg uw beoordeling
Specificaties
Fabrikant:Hibiki-an
Beschikbaarheid :
Op voorraad

De echte Japanse groene theepoeder!

Matcha Premium is een uitstekende culinaire variant van de Matcha 110 (theeceremonie kwaliteit).
Het legt dezelfde weg af als Matcha 110: hoge kwaliteit, beschaduwde groei, identieke verwerking van stomen en drogen met als laatste stap het in een traditionele vijzel (Hikiusu) vermalen tot poeder. Het verschilt ligt hem in dat de Premium gemaakt wordt van de tweede pluk i.p.v. de eerste voor de 110
.

Smaak:
Matcha Premium heeft een mooie, eerder afgeronde smaak, minder uitgesproken als de Matcha 110 maar toch uitdagend genoeg voor de liefhebber.
Rijk in cetechin (antioxidant) aminozuren, vitaminen en mineralen, en het heeft een stevige portie caffeïne.

Gebruik:
De Matcha Premium kan zeker dienen om een klassieke matchathee te maken maar omwille van de mildere smaak uitstekend geschikt om te gebruiken in smoothies en latés, in de keuken als ingrediënt bij gerechten of desserts...
Het is een prachtig product waarmee je je fantasie de vrije loop kunt laten!

Extra:
Bijgesloten zijn gebruiksaanwijzingen hoe de thee te bewaren en voor te bereiden.

Ingrediënten:
100% biologische groene thee

Inhoud: 
40 gram verpakt in metalen container (met pull top)


Hibiki-an biologische theeboerderij

Wij zijn zeer trots op het feit dat Midgaard geselecteerd werd om de eerste Belgische importeerder van Hibiki-an biologische thees te zijn!

"Hibiki" betekent in het Japans "iemands hart raken".

Hikibi-an is gelegen op de heuvels rond Uji, nabij de oude stad Kyoto, waar 1000 year geleden de Japanse traditie van het theetelen begon.
Uji dank haar reputatie de beste regio voor Japanse groene thee te zijn aan haar specifiek klimaat: goede grond, vochtig klimaat, glooiende heuvels waar het overdag warm en 's nachts koel is.
Vandaag combineert de Yasui familie, eigenaar van de boerderij, de eeuwenoude tradities van het telen, oogsten en verwerken van thee met moderne inzichten en technieken.

Er zijn maar enkele boeren die op biologische wijze groene thee verbouwen in de Kyoto regio.
Hoewel groene thee meerdere keren per jaar kan geoogst worden, bij Hibiki-an beperkt men zich enkel tot 1 oogst per jaar om zo te vergewissen dat de kwaliteit superieur is.
In het Japans omschrijft men biologisch boeren als "Daichi tono Kakutoh", wat zoveel wil zeggen als "langzaam en met veel zorg telen".
Zonder chemische meststoffen, herbicide of pesticide, het moderne biologisch boeren is quasi identiek aan de werkwijze van de boeren 1000 jaar geleden.
Geniet daarom ten volle van de autentieke, traditionele smaak van de Hibiki-an biologische groene thees!


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht